ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
ΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κερατέα Αττικής


Η επιχείρησή μας "ΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Κερατέα, δραστηριοποιείται από το 1940 με χωματουργικές εργασίες. Έχοντας αναλάβει πλέον η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και όρεξη να αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα στην ανατολική Αττική αλλά και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε. 

Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα τα οποία ολοκληρώνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας και κάθε χωματουργική εργασία.
 
 
     
     
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από τσάπες, φορτηγά, φορτωτές και πολλά ακόμα οχήματα, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιό απαιτητικές και δύσκολες χωματουργικές εργασίες.

Μικρά και μεγάλα μηχανήματα, που μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά και οικονομικά χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, ανεξαρτήτως διαστάσεων και όγκου εργασίας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι, πάντα στον καθορισμένο χρόνο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην Κερατέα και σε όλη την Αττική.
 
     
     
 
Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Κερατέα και όλη την Αττική.